Fotografie Kitty Lakke

Datum
tot
Locatie
Stadskantoor

Kitty Lakke (1961) is geboren in Goes en groeit op in een artistieke omgeving. Als kind tekent, handwerkt, zingt en danst ze graag. Later in het ‘analoge en digitale tijdperk’ fotografeert ze de vakantiekiekjes, maar ook de mensen die ze daar ontmoet, de architectuur, mode en design. Vijf jaar geleden kan ze gehoor geven aan haar drang zich creatief te uiten en stort zich intensief op fotografie en kunst waarvoor ze in Amsterdam onderwijs en coaching volgt. In 2022 en 2023 exposeert ze in Amsterdam samen een collectief van fotografen. Recent verkocht ze haar eerste fine-art foto via kapsalon Purity in Kamperland die altijd kunst aan de muur heeft hangen. Kitty is zowel portret als fine-art fotograaf.


Met haar nieuwe project zet Kitty bewoners van serviceflats de Horst en de Schakel op de foto onder het motto ‘oudere mensen horen er gewoon bij’ en hierin werkt ze samen met Desiree Bakker van Salon Excellence. In de loop van 2024 volgt de expositie.

Fotografie van Kitty Lakke

Met haar moeder (1934) maakt ze ‘WAT ALS’ over een generatie vrouwen die geen kansen kreeg. Hierover ligt een koffietafelboek ter inzage, met gelijk de vraag of u haar wilt helpen door de bijgeleverde katoenen handschoenen aan te doen ter bescherming van haar boek.

Deze expositie laat werk zien van de afgelopen jaren zoals de serie WAT ALS en een greep uit de fine-art collectie. 

Foto Kitty Lakke's moeder getiteld "Movie Star"
Movie Star