Studiezaal toegankelijk op afspraak

Wij staan u graag digitaal van dienst, maar soms is het nodig fysiek een bezoek te brengen aan de studiezaal.

De studiezaal is alleen open voor bezoekers met een vraag die niet digitaal kan worden afgehandeld. Een afspraak is dus alleen mogelijk als blijkt dat onze medewerkers u door middel van digitale dienstverlening niet verder kunnen helpen. Uw aanvraag wordt vooraf door ons beoordeeld.

Op dit moment is de studiezaal van maandag tot en met donderdag geopend  tussen 9.00 en 12.30, steeds na afspraak. Een aanvraag voor een bezoek aan onze studiezaal kunt u per e-mail indienen. In het bericht vermeldt u uw telefoonnummer, de gewenste datum en het tijdsblok voor uw aanvraag en, voor zover mogelijk, de stukken (archieven en inventarisnummers) die u wilt inzien. 

Een afspraak is pas geldig als deze door een medewerker per mail is bevestigd. In deze bevestigingsmail staan ook verdere praktische richtlijnen voor het bezoek vermeld.

Bezoekers wordt nadrukkelijk gevraagd om enkel gebruik te maken van deze dienstverlening als zij geen gezondheidsklachten ervaren. Wanneer de situatie het toelaat, zal het Gemeentearchief de mogelijkheden voor een bezoek aan de studiezaal opnieuw aanpassen. De richtlijnen en adviezen van het RIVM zijn hierin steeds leidend.

Te downloaden:

Document download informatie:

De studiezaal