Digitale rondleiding door het Stadhuis in ’t Gasthuis van Ter Weel

Op woensdag 22 november brachten wij een bezoek aan de bewoners van ‘t Gasthuis van Ter Weel. Op hun verzoek verzorgde het gemeentearchief een digitale rondleiding door het oude stadhuis en lieten de video aan de bewoners laten zien.

Vorige week woensdag brachten wij een bijzonder bezoek aan de bewoners van ‘t Gasthuis van Ter Weel. Zij kwamen een tijdje terug met een speciaal verzoek: hoe ziet het oude stadhuis er eigenlijk van binnen uit? Kunnen wij dat eens zien? Natuurlijk! 

Wij maakten speciaal voor hen een digitale rondleiding door het oude stadhuis en lieten de video aan de bewoners laten zien. De opkomst was groot en de video is positief ontvangen. De bewoners en begeleiders vonden het erg leuk. 

Hun verzoek bracht ons op het idee om hier meer mee te doen. Want naast het oude stadhuis zijn er nog veel meer unieke, mooie en culturele plekken in Goes. Daarom werken we achter de schermen aan nog meer video’s. Een video over de voormalige bioscoop waar nu slot Oostende staat en een video over een rondleiding in de archiefbewaarplaats liggen klaar om gemonteerd te worden.  

De video’s gaan live op 1 februari 2024 op onze website. We houden je op de hoogte via onze facebookpagina. 

Interieur Ter Weel