Exposeren

Expositieruimte in de hal van het Stadskantoor

Wilt u exposeren in onze hal, neemt u dan contact op met het Gemeentearchief, expositiegemeentearchief@goes.nl.

Voor 2024 hanteren we een wachtlijst. Meer informatie kunt u ons bereiken via het bovenstaande e-mailadres. 

Voor uw expositie kunt u gebruik maken van panelen, wissellijsten en vitrines. In totaal zijn er 10 panelen van 1.75 b x 1.62 h (waarvan 2 dubbele aan één zijde te gebruiken en 3 enkele tweezijdig te gebruiken). Afhankelijk van de grootte van de werken, is er ruimte voor 20 werken. De wissellijsten zijn 50 x 60 cm. Twee lage vitrines en een hoge zijn beschikbaar.

Voorwaarden

Aan het exposeren worden voorwaarden gesteld: zo mogen de exposities niet racistisch, discriminerend, zedenkwetsend zijn of politieke/religieuze gevoelens kwetsen. Bekijk het reglement hier.

In het expositieoverzicht kunt u zien welke maanden al gereserveerd zijn. Het tentoonstellen van objecten is eventueel wel mogelijk in de gereserveerde periodes. De maanden oktober t/m december zijn gereserveerd voor tentoonstellingen georganiseerd door Gemeentearchief Goes zelf.

Hoek van de hal in het stadskantoor waar exposities staan, met links panelen waarop drie schilderijen hangen, daarachter een hoge vitrine en rechts een paneel en lage vitrine