Expositieoverzicht

2024 is volgeboekt. Exposeren in 2025? Klik hier voor meer informatie.

Nu en binnenkort

 • Abstracte kunst Rien Dekker

  Datum
  tot

  Rien Dekker (1984) is een Zeeuwse autodidacte abstract kunstenaar en muzikant. Hij maakt grote, woeste schilderijen schilderijen. Zijn werk doet sterk denken aan de Cobra-beweging, maar ook de Amerikaanse jaren '40, verschillende werken van Picasso en Basquiat, en wat meer recenter kunstenaars zoals Santiago, Paladino en Toma-L zijn van invloed. Sinds eind 2022 is hij lid van het lokale kunstenaarscollectief de Zeeuwse Kunstkring (ZKK).

 • Schilderijen door Tatiana Agureeva

  Datum
  tot

  Haar liefde voor kleur inspireert haar. In 2014 begon ze met tekenen en schilderen. Ze woonde in Rusland en reisde toen veel. Tatiana bewonderde de schoonheid van de wereld om haar heen en deed een rijke ervaring aan indrukken op. In 2016 heeft ze zich in Nederland gevestigd. De mooie provincie Zeeland is één van haar inspiratiebronnen met de kust en het licht, de wisselende kleuren. Tatiana schildert met olieverf en aquarellen.

 • Fotografie door Maaike Zaal

  Datum
  tot

  Maaike Zaal - Bontemps heeft als professionele food fotograaf een fascinatie voor het vastleggen van de heerlijke wereld van cocktails en is sinds enkele jaren woonachtig in Kruiningen. Met deze expositie nodigt ze jullie graag uit voor een visuele reis waarbij ze de kleurrijke en smaakvolle aspecten van cocktails tot leven brengt. Leer de verschillende soorten glaswerk kennen die worden gebruikt, ontdek wat een stop motion betekent in fotografie en laat je verassen door actie in foto's.

Digitale exposities

 • Fotografie Kitty Lakke

  Datum
  tot

  Kitty Lakke (1961) is geboren in Goes en groeit op in een artistieke omgeving. In 2022 en 2023 exposeert ze in Amsterdam samen een collectief van fotografen. Recent verkocht ze haar eerste fine-art foto via kapsalon Purity in Kamperland die altijd kunst aan de muur heeft hangen. Kitty is zowel portret als fine-art fotograaf. Met haar moeder (1934) maakt ze ‘WAT ALS’ over een generatie vrouwen die geen kansen kreeg. Deze expositie laat werk zien van de afgelopen jaren zoals de serie WAT ALS en een greep uit de fine-art collectie.

 • Kloecke Vrouwe

  Datum
  tot

  Een pop-up portretgalerij met illustraties geïnspireerd op tien kloeke vrouwen uit de geschiedenis van Goes gemaakt door grafisch ontwerper Evelien van der Peijl, met foto's uit het gemeentearchief van Goes.

 • Pioniers in de Poel

  Datum
  tot

  Wie waren de eerste en opvolgende bewoners van De Poel en wat deden zij? Welke ontwikkelingen heeft het gebied doorgemaakt? In de jaarlijkse expositie van het Gemeentearchief en Archeologie staat ditmaal het boeiende Poelgebied centraal. De archeologische vondsten zijn uitgangspunt, aangevuld met documenten en afbeeldingen uit de rijke collectie van het Gemeentearchief.