Expositieoverzicht

Nu en binnenkort

 • Juliette Dieudonné

  Datum
  tot

  Juliette Dieudonné uit Terneuzen maakt sculpturale keramiek. Ze wandelt vaak over de dijk langs De Schelde en laat zich dan inspireren door de wereld boven en onder water. In haar atelier geeft ze haar ‘onder water’-creaties graag een waterig, levend effect, terwijl een vogel juist een ingetogen uitstraling kan krijgen.

 • Jessie Polfliet

  Datum
  tot

  Jessie Polfliet viert het leven, kleur en al het andere waar de aarde ons in voorziet door middel van haar illustraties.

 • Wendy Peereboom Fotografie

  Datum
  tot

  In augustus 2023 is het werk van Wendy Peereboom Fotografie te bezichtigen in het Stadskantoor. Haar fotografie omvat vooral dromerige, sprookjesachtige en authentieke beelden van dier en mens.

Digitale exposities

 • Schildergroep Folkleure

  Datum
  tot

  Folkleure is een schilderclub die bestaat uit mensen die vooral uit liefhebberij bezig zijn met schilderen in acrylverf. Een aantal van hen heeft ooit les gehad. De groep komt elke week een middag samen in de Pit in Goes-Zuid, waarbij ieder aan eigen werk bezig is, en onderling tips gegeven worden

 • Pioniers in de Poel

  Datum
  tot

  Wie waren de eerste en opvolgende bewoners van De Poel en wat deden zij? Welke ontwikkelingen heeft het gebied doorgemaakt? In de jaarlijkse expositie van het Gemeentearchief en Archeologie staat ditmaal het boeiende Poelgebied centraal. De archeologische vondsten zijn uitgangspunt, aangevuld met documenten en afbeeldingen uit de rijke collectie van het Gemeentearchief.

 • Automobiliteit

  Datum
  tot

  Automobiliteit. De ontwikkeling van de auto in Goes en de Bevelanden vanaf het begin tot aan de oliecrisis in 1973.